1/7

Alexandar Montenegro Luxury Suites & Spa

Ikona Luksuza

 

Naši luksuzni apartmani sa četiri zvezdice nalaze se u neposrednoj blizini Starog grada Budve, jednog od najstarijih naselja na Jadranu. Alexandar Montenegro Luxury Suites & Spa je okružen kulturnim spomenicima, živopisnim kafićima, muzejima, umjetničkim galerijama i prekrasnim plažama.

 

Alexandar Suites su osmišljeni kao eksluzivni predsednički apartmani, koji nude jedinstveni smestaj u Crnoj Gori . Oni su prostrani, puni sunčevog svetla i elegantni. Kroz prozor se otvara nezaboravan pogled na Budvansku Rivijeru.

 

Alexandar Suites ima ukupno tri apartmana za izdavanje: dva predsednička i jedan penthaus. Oni su kombinacija modernog i tradicionalnog - kao što su divni parketni podovi, mermerni kamini, te drugi moderni sadržaji.

 

U sastavu objekta se nalazi Spa centar i teretana, vinoteka i prekrasna krovna terasa, odakle se može uživati u pogledu na Stari grad i znamenitosti ovog kraja kao i u zvucima i mirisima dugog leta Jadrana. Dođite i pridružite nam se i dopustite sebi prepuštanje luksuzu, istoriji, kulturi i ljepoti regije. Obećavamo Vam nezaboravan doživljaj!

Nagrade

Sobe i apartmani

SPA

5 minutes to:

Old Town

Sea and Beach

Cafe and restaurant

Budva's Harbor

Park

Night Club

1/3
CONTACT US

 

e-mail: alexandarsuites@gmail.com

Tel.:   +382 33 452 360

Fax:   +382 33 451 129

Mob.: +382 67 235 097

ADDRESS

Gospoština 62,

85310 Budva, Montenegro

WE ACCEPT
Show More
CONNECT US ON SOCIAL MEDIA
social_media_twitter.png
social_media_youtube.png
social_media_facebook.png
social_media_instagam.png